Burger King Whopper meny

Burger King Whopper Meny Pris Sweden [juni 2024]

Burger King, ofta förkortat som BK, är en global snabbmatskedja känd för sina eldgrillade hamburgare, särskilt den ikoniska Burger King Whopper Meny. Sedan starten har Whopper förblivit en stapelvara på Burger Kings meny, fängslande smaklökar över hela världen med sin unika smakprofil och anpassningsbara alternativ.

Kolla också: Burger King Semla Meny Pris

Burger King Whopper Meny Pris Sweden

Burger King Whopper Meny

MenyPris (kr)
Whopper Jr. Meal80
Whopper Meal108
Whopper Cheese Meal118
Double Whopper Meal128
Whopper Bacon Cheese Meal128
Flexi Whopper Cheese Meal (Lakto)118
Flexi Whopper Cheese (Lakto)98
Flexi Whopper Meal108
Flexi Whopper88
Flexi BBQ Whopper Meal (Lakto)120
Flexi BBQ Whopper (Lakto)100
Double Whopper108
Whopper Bacon Cheese108
Whopper Cheese98
Whopper88
Burger King Whopper Meny

Kolla också: Burger King Lund Meny Pris

Historia och utveckling av Burger King Whopper Meny

The Whopper gjorde sin debut 1957 och markerade en betydande milstolpe i Burger Kings kulinariska resa. Den introducerades som ett svar på den växande efterfrågan på ett större, mer överseende hamburgeralternativ, med en flamgrillad nötbiff, nyrostad sesamfröbulle, knaprig sallad, mogna tomater, majonnäs, ketchup, pickles och skivad lök.

Burger King Whopper meny
Burger King Whopper meny

Signatur Whopper ingredienser

Whoppers framgång kan tillskrivas dess noggrant utvalda ingredienser, som var och en bidrar till dess distinkta smak och konsistens.

 • Flamgrillad nötbiff
 • Nyrostade sesamfrönbulle
 • Skarp sallad och mogna tomater
 • Krämig majonnäs och syrlig ketchup

Populära varianter av Whopper

Förutom den klassiska Whopper, erbjuder Burger King flera varianter för att tillgodose olika smaker och kostpreferenser.

Whopper Jr.: En mindre version av den ursprungliga Whopper, Whopper Jr. packar all smak i en mer kompakt storlek, vilket gör den idealisk för dem som letar efter en lättare måltid.

Impossible Whopper: Impossible Whopper, som tillgodoser den växande efterfrågan på växtbaserade alternativ, har en köttfri patty gjord av växtbaserade ingredienser, som erbjuder en skuldfri njutning utan att kompromissa med smaken.

Bacon King Whopper: För baconentusiaster som är sugna på en extra välsmakande kick, Bacon King Whopper har krispiga baconremsor ovanpå den klassiska Whopper, vilket ger en rökig, köttig smakdimension.

Näringsdeklaration

Kalorier och makronäringsämnen: En typisk Whopper innehåller cirka 660 kalorier, med variationer beroende på anpassningar. Det ger också en balanserad blandning av kolhydrater, protein och fett.

Kostöverväganden: Burger King erbjuder näringsinformation för sina menyalternativ, vilket gör att kunderna kan anpassa sina beställningar baserat på deras kostbehov och preferenser.

Burger King Nära mig Sweden

Burger King officiella webbplats

Burger King

Vanliga frågor

The Whopper är Burger Kings signaturflamgrillade biffburgare. Den levereras med en flamgrillad nötbiff, sallad, tomat, saltgurka, lök, ketchup, majonnäs och sesamfröbulle.

 • Kalorier: 530
 • Fett: 28g
 • Mättat fett: 11g
 • Kolesterol: 95mg
 • Natrium: 980mg
 • Kolhydrater: 39g
 • Socker: 11g
 • Protein: 28g

Medan Impossible Whopper är växtbaserad, tillagas den på samma grill som köttprodukter och kanske inte är lämplig för strikta vegetarianer. Burger King erbjuder för närvarande inte ett helt vegetariskt Whopper-alternativ.

Priset på en Whopper varierar beroende på plats och eventuella anpassningar. Räkna med att betala runt $4-$6 för en vanlig Whopper.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *