burger king semmelburgare Meny

burger king semmelburgare Meny Pris Sweden [juni 2024]

Välkommen till den lockande världen av Burger King semmelburgare Meny! I den här artikeln tar vi en närmare titt på de smakrika erbjudandena, specialerbjudanden och exklusiva erbjudanden som finns på Burger Kings platser med Semmel Burger Meny.

burger king semmelburgare Meny Pris

Meny ItemPris (SEK)
Semmelburgare39
Semmelburgare Meny (med pommes frites och dricka)69
burger king semmelburgare Meny

Kolla också: Crispy Chicken Burger King Meny Pris

Utforska Burger King semmelburgare Meny

Burger Kings Semmel Burger Meny erbjuder en härlig twist på den klassiska hamburgerupplevelsen, med innovativa smaker och lockande kombinationer som säkerligen kommer att tillfredsställa ditt begär.

burger king semmelburgare Meny
burger king semmelburgare Meny

Kliv in i Burger King och ge dig ut på ett kulinariskt äventyr med Semmel Burger Meny. Inspirerade av det traditionella svenska Semla-bakverket, har dessa unika hamburgare en aptitretande blandning av söta och salta smaker som säkert kommer att reta dina smaklökar. Sänk tänderna i Semmel Chicken Burger, med en krispig kycklingbiff toppad med krämig mandelmassa och vispad grädde, allt inbäddat mellan två mjuka bullar. Eller välj Semmel Beef Burger, en välsmakande njutning som kombinerar flamgrillat nötkött med syrlig lingonsås och knapriga mandelflingor. Med sin oemotståndliga kombination av smaker och texturer lovar Semmel Burger Meny en matupplevelse olik alla andra.

Specialerbjudanden och erbjudanden: Njut av besparingarna

Burger King semmelburgare Meny handlar inte bara om läckra hamburgare – den erbjuder också fantastiska erbjudanden och kampanjer som gör varje måltid ännu roligare.

Unna dig stora besparingar med Burger Kings specialerbjudanden och erbjudanden på Semmel Burger Meny. Oavsett om du är sugen på en enda hamburgare eller vill njuta av en komplett måltid med pommes frites och en drink, det finns ett erbjudande för varje aptit. Håll utkik efter tidsbegränsade kampanjer, till exempel köp en och få ett gratiserbjudanden eller rabatterade kombinationsmåltider, som gör att du kan njuta av fler av dina favoritsmaker för mindre. Med sitt engagemang för att ge värde och kvalitet säkerställer Burger King att varje besök inte bara är utsökt utan också prisvärt.

Burger King officiella webbplats

Vill du veta var du ska lägga beställningen för Burger King Sverige? Du kan veta kontaktuppgifterna och hur du beställer hos Burger King Sweden nedan. För att beställa online på Burger King, klicka här; du kommer att omdirigeras till Burger King officiella webbplats/app.

Kolla också: Maguro Sushibar Meny Priser

Burger King Öppettider Sweden

Burger King-restauranger i Sverige är vanligtvis öppna från 10:00 till 22:00. Vissa restauranger kan ha andra öppettider, så det är bäst att kontrollera med din lokala restaurang

Burger King Nära mig Sweden

burger king semmelburgare FAQ

En Semmelburgare kostar 39 SEK.

En Semmelburgare Meny innehåller en Semmelburgare, pommes frites och en dricka. Priset för en Semmelburgare Meny är 69 SEK.

Semmelburgaren är en säsongsvara och är vanligtvis tillgänglig i Sverige under februari och mars.

Nej, Semmelburgaren innehåller en browniebit som inte är vegetarisk.

Ja, du kan beställa en Semmelburgare via Burger King app.

En Semmelburgare har 340 kcal.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *