Crispy Chicken Burger King Meny

Crispy Chicken Burger King Meny Pris [juni 2024 Burger King Meny]

Välkommen till Crispy Chicken Burger King Meny lockande värld i Sverige! Om du är ett fan av suckulent kyckling, krispiga bullar och aptitretande pålägg, har du en njutning. I den här omfattande guiden kommer vi att utforska allt du behöver veta om de läckra erbjudandena på Burger King-menyn, med fokus särskilt på de krispiga kycklingläckerheterna. Från klassiska favoriter till spännande nya tillägg, gör dig redo att ge dig ut på en smakrik resa utan dess like.

Crispy Chicken Burger King Meny

MenyobjektPris (SEK)
Crispy Chicken49
Crispy Chicken Bacon59
Crispy Chicken BBQ59
Crispy Chicken Cheese59
Crispy Chicken Royal65
Crispy Chicken Royal Bacon75
Crispy Chicken Nuggets (6 st)39
Crispy Chicken Nuggets (9 st)49
Crispy Chicken Nuggets (15 st)59
Crispy Chicken Burger King Meny

Kolla också: Burger King Stockholm Meny

Crispy Chicken Burger King meny: En kulinarisk njutning

Crispy Chicken Burger King Meny
Crispy Chicken Burger King Meny

Njut av smakerna

Sänk tänderna i den krispiga godheten hos Burger Kings signatur frasiga kycklingmackor. Varje tugga är en utbrott av smak, med saftig kyckling inkapslad i en perfekt kryddad, krispig beläggning. Oavsett om du föredrar klassisk enkelhet eller djärva, innovativa pålägg finns det något för varje smak på burger king crispy chicken meny.

Signatur smörgåsar

Utforska mängden signatur krispiga kycklingsmörgåsar som finns på Burger King. Från den tidlösa klassikern till spännande erbjudanden i begränsad tid, dessa smörgåsar är gjorda till perfektion, med förstklassiga ingredienser och djärva smaker som får dig att komma tillbaka för mer.

Aptitlande tillägg

Förbättra din krispiga kycklingupplevelse med en rad aptitretande tillsatser. Från salta såser till skarp sallad och saftiga tomater, skräddarsy din smörgås för att passa dina smakpreferenser. Med en uppsjö av alternativ är möjligheterna oändliga.

Burger King officiella webbplats

Vill du veta var du ska lägga beställningen för Burger King Sverige? Du kan veta kontaktuppgifterna och hur du beställer hos Burger King Sweden nedan. För att beställa online på Burger King, klicka här; du kommer att omdirigeras till Burger King officiella webbplats/app.

Burger King Öppettider Sweden

DagÖppettider
Måndag10:00-22:00
Tisdag10:00-22:00
Onsdag10:00-22:00
Torsdag10:00-22:00
Fredag10:00-22:00
Lördag11:00-22:00
Söndag11:00-21:00

Burger King Nära mig Sweden

Crispy Chicken Burger King FAQ

De mest populära föremålen på Crispy Chicken Burger King-menyn inkluderar den klassiska Crispy Chicken Sandwich, Spicy Crispy Chicken Sandwich och Crispy Chicken tenders.

Medan Burger King främst specialiserar sig på kycklingerbjudanden, erbjuder de också vegetariska alternativ som Veggie Burger och Garden Salad för dem som letar efter köttfria alternativ.

Ja, Burger King erbjuder en rad anpassningsalternativ för sina Crispy Chicken Sandwiches, så att kunder kan lägga till eller ta bort toppings enligt deras preferenser.

Burger King introducerar ofta tidsbegränsade erbjudanden och säsongsbetonade kampanjer med nya och innovativa krispiga kycklingkreationer, så se till att kolla deras meny regelbundet för de senaste erbjudandena.

Populära sidoalternativ för att komplettera din krispiga kycklingmåltid inkluderar pommes frites, lökringar och en mängd olika dippsåser för en extra smakupplevelse.

För dem som letar efter lättare alternativ erbjuder Burger King grillade kycklingsmörgåsar och sallader som hälsosammare alternativ till deras krispiga kycklingerbjudanden.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *