McDonalds

McDonalds Burgers Meny med priser och näring

McDonald’s är allmänt erkänt som en populär snabbmatskedja, främst på grund av deras läckra och krispiga hamburgare på McDonalds Burgers Menu. På samma sätt har den här snabbmatskedjan nästan 1400 filialer spridda över hela Storbritannien, och man kan enkelt ta del av deras signatur burgare och smörgåsar från McDonald’s meny.

McDonalds Burgers Meny

Den mest populära snabbmatskategorin på McDonalds Burgers meny består förmodligen av läckra och saftiga hamburgare för vegetarianer och icke-vegetarianer.

McCrispy Deluxe

McCrispy Deluxe

Kr 90.00

532kcal

BBQ Quarter Pounder with Cheese

BBQ Quarter Pounder

Kr 67.00

509kcal

McCrispy

McCrispy

Kr 39

484kcal

McDonalds Burgers Meny Sverige

Några av de bästa och mest populära hamburgarna i denna snabbmatskedja inkluderar Big Mac, McCrispy, Quarter Pounder med ost, Mcplant, Vegetable Deluxe, Triple Cheese Burger och Hamburger. McDonald’s har serverat dessa signaturburgare i många decennier, och de är en del av denna snabbmatskedjekultur i Sverige.

McDonald’s Popular Meny
McDonald’s Popular Meny

Kolla också: Pita Baren Meny Priser Sweden

McDonalds Burgers Meny priser

Tabellen ovan innehåller prisinformationen för den kompletta hamburgermenyn från McDonald’s i Storbritannien. En sak som är viktig att nämna här är att alla dessa priser kommer från Deliveroo-plattformen, som är en officiell leveranspartner till McDonald’s i Sverige. Därför är dessa uppskattade priser, och de kan ha små variationer på grund av de olika platserna för denna snabbmatskedja över hela landet.

McDonalds Burgers
McDonalds Burgers

Näringsrapport för McDonalds Burgers Meny

MenyobjektEnergi (Kcal)Protein (g)KolhydraterFetter
De Big & Cheesy Med Bacon81351g54g43g
De Big & Cheesy76746g53g40g
Chicken Big Mac52925g61g20g
McSpicy43724g46g17g
McCrispy48426g53g18g
McPlant42919g10g20g
Big Mac49326g42g24g
Quarter Pounder Med Cheese50732g37g26g
Double Quarter Pounder Med Cheese73953g37g42g
Filet -o- Fish31914g37g12g
Vegetable Deluxe3618.8g51g12g
McChicken Sandwich36917g41g15g
Bacon Mayo Chicken33217g38g12g
Triple Cheeseburger57837g34g32g
Mayo Chicken28512g38g9.1g
Bacon Double Cheeseburger48431g33g25g
Double Cheeseburger49826g33g22g
Cheeseburger29816g31g12g
Hamburger25113g30g8.3g
Näringsrapport för McDonalds Burgers Meny

Här är den allmänna näringsrapporten för alla tillgängliga hamburgare och smörgåsar på McDonald’s-menyn i Storbritannien. Den här rapporten kan hjälpa konsumenterna att känna till energiinnehållet och de stora mängderna näringsämnen i varje hamburgare som finns på menyn. Så alla som är hälsomedvetna och tar en beräknad mängd energiinnehåll från mat bör konsultera denna rapport innan du njuter av någon hamburgare.

Kolla också: Hamlet Meny Priser Sweden

Varför är McDonalds burgare populära?

Det handlar om olika typer av smörgåsar och hamburgare som tillgodoser alla typer av matälskare, oavsett om de är vegetarianer, veganer eller inga vegetarianer. Utöver detta kommer McDonald’s med fantastiska hamburgeridéer och gör dem tillgängliga som tidsbegränsade erbjudanden för att locka och servera sina konsumenter med en ny blandning av smaker. Detta gör denna snabbmatskedja unik och populär bland människor.

Snabbmatskedjan erbjuder en mängd läckra och krispiga hamburgare som har bidragit mycket till framgången för McDonald’s. De unika recepten och den beräknade mängden ingredienser som används är höjdpunkterna i hamburgarna och smörgåsarna.

Den här bloggen guidade dig angående hamburgarmenyn för denna snabbmatskedja, deras signaturburgare och smörgåsar, de senaste prisuppgifterna och näringsvärdena för varje hamburgare som ingår i menyn.

McDonalds Burgers Sweden
McDonalds Burgers

McDonald’s Officiella Webbplats

McDonald’s

Vanliga frågor

Ja, du kan beställa vilken hamburgare som helst från menyn tills den är tillgänglig på menyn. Så du kan få en Big Mac och två Quarter Pounders för att göra din egen smakrika kombination. Men om du säger att du ska ändra receptet efter din smak kanske det inte är möjligt.

Eftersom Big Mac-burgaren har en bulle innehåller den glutenelementet. Men om du tar bort bullen från burgaren är biffbiff, sås, pickles, sallad och lök fria från gluten och utgör inte ett allergiskt problem.

Ja, detta emulgeringsmedel 471 är ett nyckelelement i olika McDonald’s-produkter och är lämplig för vegetarianer. Varje produkt på den vegetariska menyn är godkänd av Vegetarian Society i Storbritannien.

Vanligtvis tar en hamburgare i McDonalds kök nästan 2 minuter att laga på grillen. Det kan dock ta mindre eller längre tid beroende på storleken och typen av brådska.

Du kan föreställa dig hur en bunless hamburgare skulle se ut. Skulle det vara en hamburgare längre? Du kan dock anpassa din beställning och ta bort bullen ifall du är allergisk mot vete eller inte gillar smaken på bullar. Så, ja, du kan få en bunless hamburgare efter att ha anpassat din beställning.

Nej, båda såserna är olika, eftersom Mayo-kycklingen har en cool mayo-sås medan McChicken Burger är laddad med smörgåssås.

Du kanske har märkt hamburgare i olika delar av världen som deltar i olika evenemang. McDonald’s i Storbritannien har dock inte visat något intresse för att installera mobila skåpbilar vid sådana evenemang. Eftersom grillarna och fritöserna som används för att göra hamburgare inte får plats i en skåpbil.

Den exakta mängden sallad i en burgare beror på resten av ingredienserna och storleken på burgaren. McDonald’s använder 28 gram sallad i sin Big Mac-burgare och 12 gram i sin Chicken Legend Burger.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *