McCrispy

McDonald’s McCrispy – McDonald’s Meny Sweden [Uppdaterad juni 2024]

Lägg vantarna på det läckra föremålet från McDonalds meny, McCrispy Burger gjord med färska och hälsosamma ingredienser. Kycklingköttbiff med svartpepparmajon är en aptitretande kombo och den varma surdegsstilen från den översta bullen gör den mer tilltalande och inbjudande. Det är ganska likt McCrispy Deluxe.

När du beställer Mc Crispy Meal, förvänta dig att få krispiga pommes frites och en valfri kall dryck från McDonald’s-menyn. Både medelstora och stora storlekar finns tillgängliga för detta erbjudande, och även om burgaren förblir standard, skiljer sig portionsstorlekarna på pommes frites och drycker, och enligt dem skiljer sig också priserna.

McCrispy

McCrispy ingredienser

  • Mc Crispy Patty (1032 kJ, 246 kcal)
  • Iceberg Lettuce (13 KJ | 3Kcal)
  • Sesame Sourdough Bun (770 kJ | 182 kcal)
  • Black Pepper Mayo (216 kJ | 52 kcal)
McCrispy Patty
McChicken Patty
Sesame Sourdough Bun
Sesame Seed Buns
Lettuce
Shredded Lettuce
Mayo
Mayo-Style Sauce

Näringsrapport från Mc Crispy McDonald’s

NäringsdeklarationReferensintag i procentPer Portion
Fetter(g)26% RI 18g
Varav mättad(g)10% RI 2.0g
Carbohydrates (g)20% RI 53g
varav socker (g)8% RI 6.9g
Protein (g)52% RI 26g
Fibre (g)Nil3.7g
Salt (g)32% RI 1.9g
Näringsrapport från Mc Crispy McDonald’s

Jämförelse mellan McDonald’s Crispy vs McChicken

KomponenterMc CrispyMcChicken
ingredienserCrispy Chicken Patty, Sandwich Vegan Sauce, Iceberg Lettuce, Sesame BunCoated Chicken Patty, Sandwich Sauce, Iceberg Lettuce, Sesame Bun
Energi1833 KJ or 437 Kcal1549 KJ or 369 Kcal
PrisSEKSEK
SmakCrunchy med normal krydda och lite såsLite krispigare och lite kryddig
StatusAlltid tillgängligAlltid tillgänglig
Jämförelse mellan Mc Crispy vs. McChicken

Kolla också: MAX HAMBURGARE Meny

McCrispy McDonalds recept

Mc Crispy Chicken Burger är ganska enkel att göra i ditt kök om du inte har tillgång till en McDonald’s-filial i Storbritannien. Oavsett var du bor, samla de nödvändiga ingredienserna, som vegansk sås, bullar och kycklingkött, och följ den givna förberedelseguiden för Spicy Mc Crispy Chicken Burger.

Hur förbereder man det?

  • Först och främst, mal ditt kycklingkött tillsammans med specifika kryddor, kryddor och kryddor för att skapa en kycklingbiff. Gör pattyn och förvara den på ett kylt ställe, till exempel en frys.
  • Nu ska du strimla den färska isbergssalladen i små bitar.
  • Ta sedan paketet med sesam-toppad surdegsbulle och öppna den. Lägg båda delarna av bullen på en het stekpanna eller platt panna för att värma dessa bullbitar.
  • Ta ut biffen ur förpackningen och stek den i valfri lämplig matolja.
  • Lägg denna nystekta krispiga kycklingbiff på den nedre halvan av bullen. Fördela några bitar av strimlad isbergssallad ovanpå denna krispiga kycklingbiff.
  • Efter det, applicera lite svartpepparmajono som topping på dessa salladsblad. Lägg på den övre halvan av den varma bullen och din Spicy Mc Cripsy Burger är redo att serveras.

McDonald’s Öppettider Sverige

DagTid
Fredag06:00-04:00
Lördag06:00-04:00
Söndag06:00-00:00
Måndag06:00-00:00
Tisdag06:00-00:00
Onsdag06:00-00:00
Torsdag06:00-04:00

Kolla också: Burger King Meny Priser

McDonald’s Nära mig Sverige

Vår McCrispy Mcdonald’s recension

I den här recensionen har vi en populär hamburgare som heter McDonald’s Crispy från den senaste McDonald’s Burgers-menyn. Så den här hamburgaren är bland de hettsäljande föremålen på McDonalds filialer över hela Sverige. Därför gick jag till en McDonald’s-filial och beställde denna hamburgare för dess smakrecension.

Efter att ha fått min burgare öppnade jag locket och fick tag på denna Crispy Chicken Burger på McDonalds. Sedan tog jag bara en tugga av den här hamburgaren för att sätta stopp för min nyfikenhet. Ärligt talat var det inte så stor skillnad mot McSpicy Burger, eftersom ingredienserna var ganska identiska. Sammantaget en krispig och fräsig hamburgare med en utsökt kombo av Kryddad kyckling McNuggets med bullar och vegansk sandwich.

Den gjorde dock rättvisa åt sin prislapp, och du kan ha denna Crispy Chicken Burger när som helst, speciellt när du känner full lust och sug sent på kvällen.

Vanliga frågor

Som vi diskuterade tidigare har denna hamburgare samma uppsättning ingredienser som McSpicy. Därför är Cripsy Calories Sverige cirka 437 Kcal eller 1833 KJ energi. Denna mängd energi bidrar faktiskt till 24 % av en vuxens dagliga intag. Det betyder att denna hamburgare utgör en fjärdedel av en persons dagliga energiintag.

Ja, McDonald’s Crispy Spicy Burger är ett utmärkt val från menyn i Sverige. Den har en smakrik hamburgare till en rimlig prislapp. Så avsluta din hunger med en fräsig och krispig hamburgare som finns i varje filial av denna snabbmatskedja i Sverige.

McDonald’s introducerade nyligen en Crispy Gaming-stol som var helt anpassad med sin logotyp och utseende. Men om du funderar på att köpa den kanske du inte får den någonstans. Detta eftersom denna spelstol endast är till för lyckliga vinnare av olika erbjudanden och giveaways från McDonald’s.

En stor måltid med en Crispy burger ger mer energi och kalorier. Detta beror på tillsatsen av kalla drycker och pommes frites som ger extra kalorier till din kropp.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *